Jeka Grootkeuken service: het keukengeheim van iedere kok

Jeka Grootkeuken service in Schoten (Antwerpen) is een specialist in verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van grootkeukens en professionele horeca-apparatuur. Ons gekwalificeerd personeel wordt continu bijgeschoold, zodat elke monteur perfect op de hoogte is van de laatste modellen en technieken.

Jeka Grootkeuken service heeft veel ervaring met de producten voor grootgebruikers van Animo (koffie- en theezetsystemen), Convotherm (steamers en combi-steamers), Meiko (vaatwasmachines), Merrychef en TurboChef (hetelucht- en magnetronovens), ATA (kookapparatuur), Rhima en Hobart (vaatwassers) en Pitco (friteuses). We zijn vooral actief in de regio Antwerpen, Brussel, Gent, maar bedienen ook de rest van België.

U kunt bij Jeka Grootkeuken service terecht voor aankoop, onderhoud en service, onze storingsdienst en voor professioneel advies over grootkeukenapparatuur. Voor elk grootverbruikersproduct hebben wij een centrale contactpersoon zodat een optimale communicatie tussen u, ons en de leverancier verzekerd is.

Installatie grootkeukens

Installatie grootkeukens

Onderhoud grootkeukens

Onderhoud grootkeukens

Reparatie grootkeukens

Reparatie grootkeukens

Vertrouw op Jeka Grootkeuken service voor deskundigheid

en betrouwbaarheid als het gaat om grootkeukenapparaten!

Bij Jeka Grootkeuken service te Schoten kan u terecht voor de installatie en reparatie van uw grootkeuken.

Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden